Over mij

Geboren en getogen in het wonderschone Groesbeek. In mijn werkzame leven gewoond in Apeldoorn, Baarn, Arnhem, Doesburg om vervolgens weer terug te keren naar mijn geboortedorp. Daar woon ik nu al heel wat jaren met erg veel plezier. Het dorp voelt als ’thuis’ aan, met zijn ietwat eigenaardige cultuur, sterke sociale cohesie en prachtige natuur.

In het dagelijkse leven werk ik als hoofddocent op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, verbonden aan de bachelor opleiding ‘Learning & Development in Organisations’.
Mijn aandachtsgebied is instructional design (in goed Nederlands: Ontwerpen en Ontwikkelen van leerinterventies) met als specialisatie ‘learning technology‘ (het leren van, door en met technologie).
Denk hierbij aan blended learning, e-learning, virtual reality, augmented reality, mixed reality, interaction design, assessments tools design en het meten van (behaalde) leereffecten zoals gedragsverandering en organisatie-impact.
Meer weten? kijk dan op https://www.linkedin.com/in/pauljacobsnl/

Wil je mij bereiken? Dat kan via mijn reguliere social media kanalen of plaats een reactie als bericht. Als je mij ‘perse’ wilt mailen, dan kan dat via Paul.Jacobs [a] han.nl

Tot slot: Leer mij wat beter kennen in 60 sec.

hieronder nog enkele beelden die iets over mij zeggen of typeren